KRAFTEN HOS FLERA VIKTPRODUKTER I EN ENDA TABLETT

Beställ nu

190 000+ NÖJDA KUNDER

KAN INTE HA FEL!

PhenQ kanske inte har funnits på marknaden lika länge som andra produkter, men på bara ett par år har vi hjälpt över 190 000 kunder som du att få kroppen de alltid har drömt om.

Din drömkropp är bara ett klick bort! Upptäck kraften i PhenQ redan idag.

TÄNK OM DIN DRÖMKROPP KUNDE BLI VERKLIGHET?

PhenQ är en kraftfull ny lösning som kombinerar flera fördelar med viktnedgång för att ge dig den smala, sexiga kropp du alltid har drömt om.

Unik ny viktprodukt som har framtagits för att ge dig bättre resultat än de andra 

Bränn lagrat fett och visa upp din drömkropp 

Minska aptiten genom att äta mindre och färre kalorier 

Hindra fettproduktionen för att inte gå upp i vikt 

Förbättra humöret och energin för en problemfri viktnedgång 

En sammansättning av hög kvalitet som tillverkas i USA och Storbritannien


PhenQ er dig kraften hos flera viktprodukter i en enda tablett

PHENQ ER DIG KRAFTEN HOS FLERA VIKTPRODUKTER I EN ENDA TABLETT

60 TABLETTER PER FLASKA

LÄTTANVÄND METOD

”PENGARNA TILLBAKA”-GARANTI

SPARA MER GENOM ATT KÖPA FLER

KOSTNADSFRI INTERNATIONELL FRAKT

INGET RECEPT BEHÖVS

PhenQ ANGRIPER DIN VIKTNEDGÅNG PÅ FEM OLIKA SÄTT:

Bränn fett Påskynda kroppens fettförbränning genom att främja kroppens metaboliska och termogeniska process för att få en smal och sexig kropp

Hindra fettproduktion PhenQ innehåller ingredienser som hindrar produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

Minska aptiten PhenQ gör det enkelt att äta färre kalorier genom att minska din aptit, vilket gör att du kan lämna överätande och sötsug bakom dig.

Höj energinivån Ladda batterierna med de energihöjande ingredienserna, som har framtagits för att motverka den trötthet bantning kan medföra.

Förbättra humöret Att äta färre kalorier kan göra dig irriterad, så PhenQ innehåller även skonsamma egenskaper som förbättrar ditt humör och ser till att bantningen inte påverkar dig negativt.


Genom att kombinera fördelarna hos flera viktprodukter i en enda tablett gör PhenQ viktnedgången rak, enkel, och mer ekonomisk eftersom du slipper köpa flera produkter!


Strunta i allt annat. Det enda som behövs är PhenQ.

VARFÖR ÄR PHENQ ÖVERLÄGSET ALLA ANDRA PRODUKTER?

Vissa av våra ingredienser finns i andra viktprodukter, men det är den unika blandningen tillsammans med vår vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som gör att vår produkt är starkare och mer kraftfull när det gäller att bekämpa fett.

Vi använder naturliga ingredienser av hög kvalitet, som behandlas i enlighet med farmaceutisk standard i USA och Storbritannien, i lokaler som godkänts av FDA och GMP. PhenQ är den ultimate lösningen för viktnedgång.


α-LACYS RESET® – Vetenskapligt bevisad viktnedgång


Framtagen med nyskapande vetenskap och forskning! Det upphovsrättsskyddade varumärket α-Lacys Reset® påskyndar kroppens metabolism, vilket låter dig bränna fett och uppnå din drömkropp mycket snabbare.

Din metabolism är hur snabbt kroppen bränner kalorier. Om metabolismen ökar bränner du flera kalorier. α-Lacys Reset® påskyndar din metabolism, vilket låter dig bränna fler kalorier och bränna fett snabbare.

Det blir bättre. En snabbare metabolism innebär också en ökning av den termogena hastigheten – kroppens värmeproduktion. Kroppen bränner kalorier när den tillverkar värme. Genom att höja kroppens naturliga, inre termostat kan α-Lacys Reset® påskynda kaloriförbränningen ännu mer, vilket gör att det lagrade fettet bränns ännu snabbare.

FÅ DRÖMKROPPEN SNABBT OCH ENKELT

Se priser

PhenQ HAR VETENSKAPLIGT STÖD

Omfattande kliniska studier har bevisat förmågan hos α-Lacys Reset® att minska både vikt och andelen kroppsfett, och till och med öka muskelmassa – ett av de bästa sätten att bränna fler kalorier. I jämförelse med placebo och andra ingredienser har personer som tagit  α-Lacys Reset®:

TAPPAT 7.24% AV SITT KROPPSFETT

TAPPAT 3.44% AV SIN KROPPSVIKT

ÖKAT 3.80% of their muscle mass

VAD MER INNEHÅLLER PhenQ?

CAPSIMAX-PULVER

En blandning av spanskpeppar, piperin, koffein och niacin (vitamin B3) utgör den fettförbrännande förmågan hos Capsimax-pulvret. Både spanskpeppar och piperin (även känd som svartpeppar) har starka termogena egenskaper, vilket gör dig slankare genom att höja din kroppsvärme. Dessa två ingredienser låter dig bränna mer kroppsfett genom att öka din termogena effekt. Det har också föreslagits att piperin till och med kan ha förmågan att hindra produktionen av nya fettceller.

Flera studier har visat fördelarna med spanskpeppar gällande viktnedgång, och vissa fynd tyder på att detta naturliga ämne kan leda till en ”kliniskt betygande viktnedgång”. 1

KROMPIKOLINAT

En essentiell, naturlig mineral som som bland annat finns i kött, grönsaker fullkorn. Krom bidrar till att kontrollera sötsuget genom att hjälpa kroppen kontrollera din blodsockernivå. När du äter socker, till exempel i kolhydrater, absorberas sockret av blodet och skickas till cellerna för att användas som energi. När cellerna har tillräckligt med socker i sig upphör ditt sötsug. Krom hjälper cellerna ta emot så mycket socker som möjligt, vilket innebär att du inte blir lika sugen på kolhydrater och socker. Detta gör i sin tur att viktnedgången blir lättare.

En åtta veckor lång studie på Cornell University visade till att kromtillskott hämmade aptit och sug efter kolhydrater hos personer med depression.3

KOFFEIN

Det finns en god anledning till att många vikttillskott och energidrycker innehåller koffein. Det är ett stimulerande medel med välkänd förmåga att öka pigghet och fokus, samt att minska trötthet. Det kan också minska känslan av hunger, främja fettförbränningen genom att öka din termogena förmåga, och hjälpa dig få ut mer av träningen genom att öka din prestanda. 5

Nopal

Nopal är en fiberrik kaktus som hjälper dig få kontroll över din hunger. Den innehåller många aminosyror, vilket ger dig den energi du behöver under din viktnedgång, och hjälper dig minska överflödig vikt som orsakas av vätskeansamlingar genom att rensa ditt blodflöde och din vävnad på ansamlad vätska.

L-KARNITIN FUMARSYRA

Den naturliga aminosyran L-Karnitin finns bland annat i rött kött, nötter och gröna grönsaker. Den hjälper kroppen förvandla fettlager till energi, vilket innebär att du inte bara bränner fett utan också bekämpar den trötthet som bantning kan medföra.


PhenQ är en varumärkesskyddad produkt som även innehåller magnesiumstearat (10 mg).

DE HÄR PERSONERNA HAR FÅTT SINA DRÖMKROPPAR TACK VARE PhenQ

Jag gick ned 20 kg på 3 månader!

Vänner trodde inte att jag kunde göra det men jag gick ned 20 kg på 3 månader genom kombinera min diet och träning med PhenQ.

Taiylah P., 21

Jag gick ned 5 kg på 1 månad!

Efter att ha försökt otaliga bantningsmetoder och livsstilsändringar utan framgång, hjälpte PhenQ mig att gå ned.

Ghislain R., 31

Jag gick ned 6 kg på 9 veckor!

Började se resultat efter bara 2 veckor och gick ned 6 kg, 29 cm i midjemått och gick från storlek 40 till 36.

Nicola D., 36

Jag gick ned 9 kg på 3 månader!


PhenQ hjälpte mig att förlora min gravidmage. Jag kommer att fortsätta att använda det tills jag fullt ut nått mina mål.

April R., 35

Jag gick ned 4 kg på 1 månad!

PhenQ hjälpte mig att nå mina mål med att bränna bukfett, bilringar, liksom att förbättra min figur.

Axelle W., 22

De oroar sig inte för vikten längre.

Varför gör du det?

Beställ PhenQ idag och gör drömkroppen till verklighet

60 DAGARS ”PENGARNA TILLBAKA”-GARANTI

Vi har hundratals nöjda kunder som nu njuter av ett lyckligare, friskare liv med kroppar de alltid drömt om. Vi är säkra på att du också kommer bli nöjd med resultatet, men vi erbjuder ändå en ”pengarna tillbaka”-garanti på 60 dagar så att du kan köpa produkten utan risk. Skicka bara tillbaka de två första, tomma flaskorna från ditt lager av 60 dagars PhenQ, tillsammans med de oöppnade flaskorna PhenQ inom 67 dagar från att du mottagit din beställning (60 dagars provperiod plus en veckas frakt), så lovar vi att vi betalar tillbaka hela köpesumman exklusive fraktkostnaden.


PÅBÖRJA RESAN MOT DIN DRÖMKROPP
VÄLJ DIN PhenQ FÖRPACKNING FÖRPACKNING NU

 • 1 FLASKA

  Besparingar:
  825 kr
  Besparingar:
  950 kr
  Försäljningspris
  825 kr
  Återförsäljare:
  125 kr
  Enhetspris
  per 
  Slutsåld
  SNABB & KOSTNADSFRI FRAKT
 • MEST POPULÄRA & BÄSTA RESULTAT

  2 FLASKOR + 1 GRATIS

  Besparingar:
  1 650 kr
  Besparingar:
  2 850 kr
  Försäljningspris
  1 650 kr
  Återförsäljare:
  1 200 kr
  Enhetspris
  per 
  Slutsåld
  SNABB & KOSTNADSFRI FRAKT
 • 3 FLASKOR + 2 GRATIS + GRATIS ADVANARENGÖRING

  Besparingar:
  2 475 kr
  Besparingar:
  4 750 kr
  Försäljningspris
  2 475 kr
  Återförsäljare:
  2 275 kr
  Enhetspris
  per 
  Slutsåld
  SNABB & KOSTNADSFRI FRAKT

FAQ – VANLIGA FRÅGOR

Få drömkroppen med PhenQ

Kliniska referenser

Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197 1

Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625 2

Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071 3

Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388 4

Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104 5

X

20 % RABATT HÄVDAD. DIN KUPONG KOMMER ATT TILLÄMPAS AUTOMATISKT I KASSAN