KRAFTEN HOS FLERA VIKTPRODUKTER I EN ENDA TABLETT

Ett piller som bara fokuserar på en enda kroppsdel räcker helt enkelt inte. För att få den kropp du förtjänar behöver du en lösning som fungerar på alla sätt. Detta är något som de flesta andra viktprodukter inte erbjuder.

Beställ nu

190 000+ NÖJDA KUNDER
KAN INTE HA FEL!

PhenQ kanske inte har funnits på marknaden lika länge som andra produkter, men på bara ett par år har vi hjälpt över 190 000 kunder som du att få kroppen de alltid har drömt om.

Din drömkropp är bara ett klick bort! Upptäck kraften i PhenQ redan idag.

TÄNK OM DIN DRÖMKROPP KUNDE BLI VERKLIGHET?

PhenQ är en kraftfull ny lösning som kombinerar flera fördelar med viktnedgång för att ge dig den smala, sexiga kropp du alltid har drömt om.

 • Unik ny viktprodukt som har framtagits för att ge dig bättre resultat än de andra
 • Bränn lagrat fett och visa upp din drömkropp
 • Minska aptiten genom att äta mindre och färre kalorier
 • Hindra fettproduktionen för att inte gå upp i vikt
 • Förbättra humöret och energin för en problemfri viktnedgång
 • En sammansättning av hög kvalitet som tillverkas i USA och Storbritannien

PhenQ er dig kraften hos flera viktprodukter i en enda tablett

PhenQPhenQ er dig kraften hos flera viktprodukter i en enda tablett

60 TABLETTER PER FLASKA
LÄTTANVÄND METOD
”PENGARNA TILLBAKA”-GARANTI
SPARA MER GENOM ATT KÖPA FLER
KOSTNADSFRI INTERNATIONELL FRAKT
Inget recept behövs

PhenQ ANGRIPER DIN VIKTNEDGÅNG PÅ FEM OLIKA SÄTT:

Bränn fett
Påskynda kroppens fettförbränning genom att främja kroppens metaboliska och termogeniska process för att få en smal och sexig kropp
Hindra fettproduktion
PhenQ innehåller ingredienser som hindrar produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.
Minska aptiten
PhenQ gör det enkelt att äta färre kalorier genom att minska din aptit, vilket gör att du kan lämna överätande och sötsug bakom dig.
Höj energinivån
Ladda batterierna med de energihöjande ingredienserna, som har framtagits för att motverka den trötthet bantning kan medföra.
Förbättra humöret
Att äta färre kalorier kan göra dig irriterad, så PhenQ innehåller även skonsamma egenskaper som förbättrar ditt humör och ser till att bantningen inte påverkar dig negativt.

Genom att kombinera fördelarna hos flera viktprodukter i en enda tablett gör PhenQ viktnedgången rak, enkel, och mer ekonomisk eftersom du slipper köpa flera produkter!

Strunta i allt annat. Det enda som behövs är PhenQ.

VARFÖR ÄR PHENQ ÖVERLÄGSET ALLA ANDRA PRODUKTER?

Vissa av våra ingredienser finns i andra viktprodukter, men det är den unika blandningen tillsammans med vår vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som gör att vår produkt är starkare och mer kraftfull när det gäller att bekämpa fett.

Vi använder naturliga ingredienser av hög kvalitet, som behandlas i enlighet med farmaceutisk standard i USA och Storbritannien, i lokaler som godkänts av FDA och GMP. PhenQ är den ultimate lösningen för viktnedgång.

α-LACYS RESET®– Vetenskapligt bevisad viktnedgång

Framtagen med nyskapande vetenskap och forskning! Det upphovsrättsskyddade varumärket α-Lacys Reset® påskyndar kroppens metabolism, vilket låter dig bränna fett och uppnå din drömkropp mycket snabbare.

Din metabolism är hur snabbt kroppen bränner kalorier. Om metabolismen ökar bränner du flera kalorier. α-Lacys Reset® påskyndar din metabolism, vilket låter dig bränna fler kalorier och bränna fett snabbare.

Det blir bättre. En snabbare metabolism innebär också en ökning av den termogena hastigheten – kroppens värmeproduktion. Kroppen bränner kalorier när den tillverkar värme. Genom att höja kroppens naturliga, inre termostat kan α-Lacys Reset® påskynda kaloriförbränningen ännu mer, vilket gör att det lagrade fettet bränns ännu snabbare.

FÅ DRÖMKROPPEN SNABBT OCH ENKELT

PhenQ är en unik och kraftfull ny sammansättning som låter dig uppnå det som andra bara snackar om. Du behöver aldrig mer oroa dig för din vikt.

Se priser

PhenQ HAR VETENSKAPLIGT STÖD

Omfattande kliniska studier har bevisat förmågan hos α-Lacys Reset® att minska både vikt och andelen kroppsfett, och till och med öka muskelmassa – ett av de bästa sätten att bränna fler kalorier. I jämförelse med placebo och andra ingredienser har personer som tagit  α-Lacys Reset®:

Tappat 7.24% av sitt kroppsfett
Tappat 3.44% av sin kroppsvikt
Ökat 3.80% sin muskelmassa med

VAD MER INNEHÅLLER PhenQ?

CAPSIMAX-PULVER

En blandning av spanskpeppar, piperin, koffein och niacin (vitamin B3) utgör den fettförbrännande förmågan hos Capsimax-pulvret. Både spanskpeppar och piperin (även känd som svartpeppar) har starka termogena egenskaper, vilket gör dig slankare genom att höja din kroppsvärme. Dessa två ingredienser låter dig bränna mer kroppsfett genom att öka din termogena effekt. Det har också föreslagits att piperin till och med kan ha förmågan att hindra produktionen av nya fettceller.

Flera studier har visat fördelarna med spanskpeppar gällande viktnedgång, och vissa fynd tyder på att detta naturliga ämne kan leda till en ”kliniskt betygande viktnedgång”. 1 1

KROMPIKOLINAT

En essentiell, naturlig mineral som som bland annat finns i kött, grönsaker fullkorn. Krom bidrar till att kontrollera sötsuget genom att hjälpa kroppen kontrollera din blodsockernivå. När du äter socker, till exempel i kolhydrater, absorberas sockret av blodet och skickas till cellerna för att användas som energi. När cellerna har tillräckligt med socker i sig upphör ditt sötsug. Krom hjälper cellerna ta emot så mycket socker som möjligt, vilket innebär att du inte blir lika sugen på kolhydrater och socker. Detta gör i sin tur att viktnedgången blir lättare.

En åtta veckor lång studie på Cornell University visade till att kromtillskott hämmade aptit och sug efter kolhydrater hos personer med depression.3.3

KOFFEIN

Det finns en god anledning till att många vikttillskott och energidrycker innehåller koffein. Det är ett stimulerande medel med välkänd förmåga att öka pigghet och fokus, samt att minska trötthet. Det kan också minska känslan av hunger, främja fettförbränningen genom att öka din termogena förmåga, och hjälpa dig få ut mer av träningen genom att öka din prestanda. 5

NOPAL

Nopal är en fiberrik kaktus som hjälper dig få kontroll över din hunger. Den innehåller många aminosyror, vilket ger dig den energi du behöver under din viktnedgång, och hjälper dig minska överflödig vikt som orsakas av vätskeansamlingar genom att rensa ditt blodflöde och din vävnad på ansamlad vätska.

L-KARNITIN FUMARSYRA

Den naturliga aminosyran L-Karnitin finns bland annat i rött kött, nötter och gröna grönsaker. Den hjälper kroppen förvandla fettlager till energi, vilket innebär att du inte bara bränner fett utan också bekämpar den trötthet som bantning kan medföra.

PhenQ är en varumärkesskyddad produkt som även innehåller magnesiumstearat (10 mg).

DE HÄR PERSONERNA HAR FÅTT SINA DRÖMKROPPAR
TACK VARE PhenQ

Jag gick ned 20 kg på 3 månader!
Jag gick ned 20 kg på 3 månader!
Jag gick ned 5 kg på 1 månad!
Jag gick ned 6 kg på 9 veckor!
Jag gick ned 9 kg på 3 månader!
Jag gick ned 4 kg på 1 månad!

De oroar sig inte för vikten längre.
Varför gör du det?

Beställ PhenQ idag och gör drömkroppen till verklighet

60 DAGARS ”PENGARNA TILLBAKA”-GARANTI

Vi har hundratals nöjda kunder som nu njuter av ett lyckligare, friskare liv med kroppar de alltid drömt om. Vi är säkra på att du också kommer bli nöjd med resultatet, men vi erbjuder ändå en ”pengarna tillbaka”-garanti på 60 dagar så att du kan köpa produkten utan risk. Skicka bara tillbaka de två första, tomma flaskorna från ditt lager av 60 dagars PhenQ, tillsammans med de oöppnade flaskorna PhenQ inom 67 dagar från att du mottagit din beställning (60 dagars provperiod plus en veckas frakt), så lovar vi att vi betalar tillbaka hela köpesumman exklusive fraktkostnaden.

PÅBÖRJA RESAN MOT DIN DRÖMKROPP

VÄLJ DIN PhenQ FÖRPACKNING NU

1 flaska

Besparingar: 75.95 65.95 Återförsäljare: 10.00€ KÖP NU

Snabb & kostnadsfri frakt

3 FLASKOR + 2 GRATIS
+ GRATIS ADVANARENGÖRING

Besparingar: 379.75 174.95 Återförsäljare: 205.00€ KÖP NU

Snabb & kostnadsfri frakt

FAQ – VANLIGA FRÅGOR

PhenQs unika formel använder en kraftfull blandning av beprövade ingreHur får jag PhenQ?dienser avsedda att hjälpa dig att gå ner i vikt genom att bränna fett, kontrollera din aptit och öka dina energinivåer. Genom att rikta din viktminskning från flera vinklar har du en mycket bättre chans att lyckas med PhenQ än att du skulle använda en produkt som är utformad för att hjälpa dig på ett sätt.
Varje flaska PhenQ innehåller sextio piller, vilket kommer att hålla dig i en hel månad. De flesta viktminskningsprodukter kommer bara att ge dig trettio piller per flaska och sälja den till dig som en månadsleverans. Men eftersom du oftast måste ta två tabletter varje dag, kommer en av sina flaskor att vara bara två veckor. PhenQ ger dig dubbla piller av de flesta produkter, vilket innebär att du får en fullständig trettio dag, en månadstillförsel i varje flaska. Vi rekommenderar att du väljer vårt paket med två flaskor, som innehåller en flaska gratis. Detta ger dig en fullständig tre månaders leverans av PhenQ till priset av endast två månader, varför det är det paket som de flesta av våra kunder väljer.
Studier har visat att det i genomsnitt tar sextiofem dagar att bryta dåliga vanor och att bilda nya, bra, varför vi rekommenderar att du beställer en två månaders leverans av PhenQ. Ännu bättre, när du köper två flaskor PhenQ får du en tredje flaska GRATIS! Detta är vårt mest populära paket, och fungerar till bara 11 SK (1,15 EUR) per dag! (Det priset är baserat på standardpaketpriset) Om du har mycket tyngd att förlora, rekommenderar vi att du drar nytta av våra köp tre, få två GRATIS multiköp-paket för bra resultat och stora besparingar. Många kunder som köper detta paket når sin idealiska vikt under de första tre månaderna och använder sina två fria flaskor för att behålla sin nya vikt.
Eftersom PhenQ är tillverkad av naturliga, effektiva ingredienser utan biverkningar, kan du fortsätta att ta PhenQ så länge du behöver, oavsett vad dina viktminskningsmål är. En hälsosam och hållbar viktminskning anses vara 2 kg per vecka, beroende på ditt kaloriintag och hur aktiv du är. När du väl har nått ditt viktminskningsmål kan du säkert fortsätta ta PhenQ för att hjälpa dig att behålla din nya vikt eller du kan sluta ta det helt och hållet om du vill. Om du upptäcker att du börjar återta vikt, kan du helt enkelt börja ta PhenQ igen tills du är säker på att du är tillbaka i kontrollen.
Till skillnad från vissa viktminskningstillskott är vi helt transparenta om vad som går in i vår formel. Vi använder endast 100% naturliga och säkra ingredienser och du kan se alla dessa på vår hemsida. Du kan också se PhenQ-produktetiketten nedan för att se exakt vad som finns inom PhenQ. Och eftersom PhenQ inte innehåller phentermin behöver du inte ett recept på beställning.
Ta bara ett PhenQ-piller med din frukost och en med din lunch. Överstiga inte den rekommenderade dosen. Eftersom PhenQ innehåller koffein och andra ingredienser som är formulerade för att öka dina energinivåer rekommenderar vi inte att du tar PhenQ efter 15:00 för att undvika att avbryta dina sovmönster. Om du är känslig mot koffein rekommenderar vi att du begränsar ditt intag av kaffe och andra koffeininnehållande drycker när du tar PhenQ.
Ja! Både män och kvinnor kan använda PhenQ för att hjälpa dem att effektivt förlora och bibehålla vikt.
Ja! PhenQ är tillverkad av 100% vegetariska och veganska ingredienser.
Gravida och ammande kvinnor och personer under 18 år bör undvika att ta PhenQ. Om du för närvarande tar receptbelagt läkemedel eller om du har ett redan existerande sjukdom, bör du kontakta din sjukvårdspersonal innan du tar PhenQ.
Som ett kosttillskott som innehåller endast naturliga ingredienser har PhenQ en stark säkerhetsrapport utan några kända biverkningar som hittills rapporterats. Om du har några befintliga hälsoproblem rekommenderar vi dock att du konsulterar din läkare eller vårdgivare innan du tar PhenQ.
Eftersom PhenQ är tillverkad av bara naturliga ingredienser, så vet vi inte att det är något som helst med läkemedel. Vi rekommenderar dock starkt att du rådgör med din läkare eller vårdgivare innan du använder PhenQ om du för närvarande tar mediciner.
Som ett naturligt kosttillskott kan PhenQ säkert tas med orala preventivmedel utan att störa deras effektivitet.
Du kan för närvarande bara köpa PhenQ från den officiella hemsidan phenq.se. Vi accepterar Visa, MasterCard, American Express och Skrill betalningar. Försök inte att köpa PhenQ från andra webbplatser som Amazon eller eBay i hopp om att spara på köpeskillingen.Dessa produkter är billiga, förfalskade lösningar och är inte PhenQ.
Vi levererar PhenQ över hela världen. Vi erbjuder GRATIS SÄNDNING någonstans i världen på alla beställningar. Vi skickar från våra lager i USA, Storbritannien och Tyskland och din beställning skickas från varuhuset närmast dig för att du ska få det så snabbt som möjligt. Alla beställningar skickas inom 24-48 timmar och levereras till dig i diskret förpackning.
Vi vill göra inköp från PhenQ så bekvämt som möjligt, så vi erbjuder flera olika betalningsmetoder. Du kan placera din PhenQ-order med en Visa, Mastercard eller American Express kredit- eller betalkortbetalning. Vi accepterar även betalningar via Nordea, Skrill, Rapid Transfer eller Neteller. Alla beställningar bearbetas med en 256-bitars krypterad kassan, vilket betyder att din order är helt privat, säker och säker. Det är samma säkerhetsnivå som alla ledande banker använder.
Ja! Vi erbjuder några bra flera köpbesparingar. För det bästa värdet rekommenderar vi att du köper två PhenQ och får en gratis. För långsiktig viktminskning och viktminskning rekommenderar vi att du köper tre PhenQ och får TWO FREE.För att försäkra dig om att din viktminskningsresa är en stor framgång, får du även TEN GRATIS BONUS GUIDES med din beställning, inklusive kost och träningsguider, diet- och detoxprogram, måltidsplaner, en loggbok för dina måltider och mycket mer! Dessa gratis guider kommer att finnas tillgängliga för dig att ladda ner så snart du köper något PhenQ-paket.
Ja, vi erbjuder en 60 dagars pengarna tillbaka garanti, så du har inget att förlora men din vikt. Helt enkelt returnera alla flaskor (använd och oanvänd, ej mer än 2 månaders värde av produkten kan returneras) av PhenQ i sin ursprungliga förpackning inom 67 dagar efter mottagandet av din order och vi ger dig en fullständig återbetalning, exklusive fraktkostnader .
Det är lätt att kontakta oss. Du kan ringa oss direkt på följande nummer: +44 (0) 203 476 6771 eller du kan maila oss på [email protected] Du kan också skicka ett meddelande via vår online supportformulär här: Kontakta Oss

Få drömkroppen med PhenQ

Köp nu

Kliniska referenser
 • 1 Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197 back
 • 2 Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625 back
 • 3 Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071 back
 • 4 Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388 back
 • 5 Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104 back